• direccion@tendentcia.es | 934 269 232 | 681 358 114 | c/ Viladomat, 73

QUINA ORTODÒNCIA ESCOLLIR? ORTODÒNCIA INVISIBLE O BRACKETS

QUINA ORTODÒNCIA ESCOLLIR? ORTODÒNCIA INVISIBLE O BRACKETS

QUINA ORTODÒNCIA ESCOLLIR? ORTODÒNCIA INVISIBLE O BRACKETS 784 295 Tendentcia

Avui dia són molts els adults que decideixen alinear les seves dents i obtenir un somriure perfecte. La veritat és que s’ha convertit en una cosa habitual i són els avenços tècnics en els tractaments d’ortodòncia els que han aconseguit que sigui tasca fàcil.

La qüestió és saber quin tractament escollir: ortodòncia invisible o brackets a l’hora de prendre una decisió. ET DONEM LES CLAUS PER SORTIR DE DUBTES ..

ORTODÒNCIA INVISIBLE O BRACKETS

Si bé tots els tractaments d’ortodòncia es basen en sistemes de forces que corregeixen la posició de les dents per aconseguir un alineament perfecte, hi ha diferents opcions per fer-ho. ELS BRACKTES són la solució més coneguda i els seus resultats estan clínicament provats. Ara bé, gràcies a l’aplicació de noves tecnologies es van aconseguir mètodes estèticament millors, visualment gairebé inapreciables, que milloraven el nostre aspecte dental i el nostre somriure.

ORTODÒNCIA AMB BRACKETS. PROS I CONTRES

Els brackets metàl·lics estan fets d’acer inoxidable de gran qualitat i tenen lligams. El gran avantatge d’aquest tipus d’ortodòncia és el seu preu i que es presenten resultats en poc temps. En contrapartida, l’inconvenient és la part estètica. Aquest tipus d’ortodòncia és recomanable per als nens, perquè poden triar gomes de colors per decorar-los.

Aquests brackets són ideals per corregir problemes d’alineament, anivellació i mossegada.

ORTODÒNCIA INVISIBLE. PROS I CONTRES

L’ortodòncia invisible és el tractament menys invasiu estèticament. En lloc de recórrer a un aparell fix que exerceix un sistema de forces com succeeix en el cas dels brackets, utilitza fèrules dentals transparents per realitzar la mateixa funció i així desplaçar les dents per aconseguir un alineament idoni. El mètode és anar adaptant aquestes fèrules progressivament seguint l’evolució aconseguida, amb el que aquests aparells es modifiquen segons es vagin posicionant les peces dentals i el temps de tractament es redueix.

DOS SÓN ELS SEUS MAJORS AVANTATGES A DIFERÈNCIA DELS BRACKETS. Són adaptables i movibles, de manera que la persona que recorri a aquest mètode es sentirà més còmoda al utilitzar-lo i a l’hora de rentar-se les dents, aconseguirà una higiene bucal grata. A més, podrà treure’ls també en les hores dels àpats, així com en altres moments puntuals sense que afecti els resultats esperats. Però, sens dubte, el que fa que multitud de pacients la triïn és que gairebé ningú els nota, ja que són gairebé inapreciables el que permet aconseguir un somriure ideal. L’inconvenient: el seu cost respecte al dels brackets.

CONCLUSIÓ

Vistes les diferències entre els brackets i l’ortodòncia invisible, per prendre la millor decisió caldrà avaluar les necessitats de cada pacient en particular i adoptar una o una altra solució. Els temps, la comoditat, l’estètica personal i el cost ecònomic són els factors diferenciadors, però els resultats seran efectius amb tots dos mètodes.

 

Si tens dubtes sobre quin és l’ortodòncia que millor et va, VINE A VEURE’NS i t’aconsellarem per decidir quina és l’opció més adequada.