• direccion@tendentcia.es | 934 269 232 | 681 358 114 | c/ Viladomat, 73

TRACTAMENTS D’ESTÈTICA DENTAL

TRACTAMENTS D’ESTÈTICA DENTAL

TRACTAMENTS D’ESTÈTICA DENTAL 784 295 Tendentcia

 

Que no t’enganyin les aparences, gairebé ningú neix amb un somriure 10 

ELS TRACTAMENTS ESTÈTICS DENTALS es poden utilitzar per redreçar, aclarir, reformar i reparar les dents, tractaments que inclouen caretescoronespontsempastaments del mateix color de la dent, implants o blanquejament dental.

Són tractaments senzills, indolors i es poden realitzar en una sola sessió sense necessitat de desgastar les dents, aconseguint resultats 100% efectius.

CARILLES DENTALS
Una CARILLA és un tractament estètic dental que consisteix en una capa de material col·locada sobre una dent. Hi ha dos tipus principals de facetes: compostes i de porcellana.

EMBLANQUIMENT DENTAL
Hi ha diversos mètodes per blanquejar les dents. Aquests productes contenen peròxid d’hidrogen, que provoquen que l’oxigen entri en l’esmalt dental, aclarin les dents.
Un altre mètode és utilitzar làser per aconseguir aquest resultat.
Però el millor per al blanquejament està en la prevenció i la cura de l’esmalt.

ORTODÒNCIA INVISIBLE
Aquest mètode redreça les dents de forma progressiva i sense necessitat de brackets, al contrari del que passa amb els aparells fixos. D’aquesta manera, no incorporen cap component metàl·lic i són pràcticament invisibles.
A diferència dels aparells fixos, es poden posar i treure. Per tant, el seu ús facilita la neteja correcta de les dents i les genives, sense limitar el tipus d’aliments que es poden menjar.